Stichting Info

De Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen ondersteunen gezinnen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.

Gezinnen die, om wat voor reden dan ook, in aanmerking komen voor de voedselbank kunnen in de regio Sittard, Geleen, Born tijdens de wachtlijst terecht bij de Éngele van Zitterd-Gelaen voor wekelijkse ondersteuning. Maar we kijken ook verder….

Binnen onze mooie stad heerst armoede en steeds meer mensen hebben niet meer de mogelijkheid om dagelijks een fatsoenlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Wij proberen deze gezinnen te helpen met ons zogenaamde “Éngele pakketten” waarmee we willen zorgen voor een bijdrage aan een dagelijkse broodmaaltijd en warme maaltijd. Naast levensmiddelen zorgen we ervoor dat gezinnen bij ons terecht kunnen voor kleding en/of huisraad. U kunt zich voorstellen dat een gezin met kleine kinderen in de groei iedere keer weer opziet tegen de kosten van kleding en schoenen.

Daarnaast ondersteunen wij gezinnen in de vorm van begeleiding naar de diverse instanties. Ook stellen wij kritische vragen als deze instanties zich niet aan hun afspraken houden en volgen we onze “bengele” tijdens hun traject. Wij doen dit alles met een klein netwerk van vrijwilligers die, elk met hun ervaring en expertise, zijn of haar aandeel levert. We zijn continu op zoek naar sponsoring, in de vorm van levensmiddelen, kleding, huisraad of financiële bijdragen.

Wij streven ernaar deze mensen net dat ene steuntje te kunnen geven dat ze nodig hebben en ervoor zorgt dat ze het over een tijd weer helemaal zelf kunnen. We kijken dus naar de behoefte van de persoon zelf en proberen daar onze hulp op aan te passen. De Éngele van Zitterd – Gelaen werken onafhankelijk van de voedsel- of kledingbank maar ondersteunen de gedachte om verspilling te vermijden en te helpen bij diegenen die het nodig hebben. Denkt u dat u een aandeel kunt leveren of heeft u onze hulp nodig, op wat voor manier dan ook dan horen wij dat heel graag!

De Éngele van Zitterd – Gelaen:

Monique Zandkuijl – de Jong

Jolanda Simons

 

Het bestuur:

Voorzitter:             Frank Philips

Penningmeester: Sandra Oberdorf

Op dit moment zijn diverse functies binnen onze stichting vacant. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de inhoud van deze functies dan horen wij graag van u.

 

De Stichting Éngele van Zitterd – Gelaen is officieel opgericht op vrijdag 20 juni 2014 bij notariskantoor Palmen – Dassen in Stein (L). U kunt ons vinden in het register van KvK onder nummer: 60912030.

Onze contactgegevens:

Bezoekadres:

Pastoor Jacobsstraat 16a

6133 AM Sittard

Telefoon: 06 – 19572732 (Monique Zandkuijl – de Jong)

Website: www.evzg.nl

E-mail: info@evzg.nl

 

Financiele gegevens:

Bankrekeningnummer: NL13 RABO 0187 6933 66

RSIN/Fiscaal nummer: 8541 16 576

Jaarcijfers Engele van Zitterd Gelaen over 2017

Overzicht jaarcijfers 2016

Resultatenrekening 1 januari 2016 t/m 31 december 2016

 

Disclaimer:

Ondanks alle, aan de samenstelling van deze website bestede zorg, kan noch de webmaster, noch de Éngele van Zitterd-Gelaen en de Hostprovider aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade of nadeel die zou kunnen ontstaan uit enige fout (in de ruimste zin van het woord) die op deze website zou kunnen voorkomen! U kunt aan de gegeven informatie geen rechten ontlenen.

Copyright © 2014-2017, evzg.nl. De informatie op evzg.nl is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van evzg.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van stichting Éngele van Zitterd-Gelaen is nadrukkelijk verboden!

Mocht u op deze website een fout aantreffen, zoals bijvoorbeeld een link die niet werkt, laat het ons dan even weten. Stuur een e-mailbericht naar de
info@evzg.nl. evzg.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

 

Locatie

Pastoor Jacobsstraat 16a
6133 AM Sittard

Telefoon: 06 – 19572732
E-mail: info@evzg.nl

ANBI Informatie

Bankrekeningnummer:
NL13 RABO 0187 6933 66

KVK inschrijving:
60912030

RSIN/Fiscaal nummer:

8541 16 576

Openingstijden

Maandag: 9.30u - 14.30u
Woensdag: 9.30 - 12.30u
Donderdag: 9.30 - 14.30u

Op deze dagen zijn vrijwilligers aanwezig.

Sjnuffelmert 2019

Elke maand organiseren we onze Sjnuffelmert. Op een aantal zaterdag zijn we geopend voor iedereen die op zoek is naar een koopje. Boeken, spulletjes en kleding worden voor kleine prijsjes aangeboden. Ook is het mogelijk om die dag spullen af te geven als u niet in de gelegenheid bent om door de week langs te komen.

zaterdag 12 januari
zaterdag 26 januari
zaterdag 9 februari
zaterdag 23 februari
zaterdag 9 maart
zaterdag 23 maart
zaterdag 13 april
zondag 28 april
zaterdag 11 mei
zaterdag 25 mei
zaterdag 8 juni
zaterdag 22 juni
zaterdag 14 september
zaterdag 28 september
zaterdag 12 oktober
zaterdag 26 oktober
zaterdag 9 november
zaterdag 23 november
zaterdag 7 december
zaterdag 14 december

Op deze zaterdagen zijn we geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur

U kunt gratis gebruik maken van de parkeerplaats Arcus aan de overkant.