Sponsor worden?

 Sponsors in alle soorten zijn we dankbaar. Mensen die ons wat extra groenten komen brengen, mensen die met een tas met boodschappen komen maar ook mensen die ons financieel willen ondersteunen. Het financieel ondersteunen kan zelfs voor u als particulier of bedrijf belasting technisch aantrekkelijk zijn aangezien wij een officiële ANBI gecertificeerde stichting zijn. Informeer voor informatie bij de Belastingdienst of bij uw boekhouder / belastingadviseur.
Onderstaande bedrijven steunen ons met regelmaat maar we vergeten nooit de vele mensen die dagelijks aan onze deur staan met kleine en grotere bijdragen. We zijn dankbaar voor iedere vorm van medewerking. Steunt u ons ook?!

 

logo-dejongGlashandel “Ad de Jong Glas” aan de Holleweg in Sittard ondersteunde de Éngele van Zitterd – Gealen al vanaf dag 1. Ze hebben ervoor gezorgd dat we een locatie hadden waar we onze gasten konden ontvangen. Ad de Jong glas heeft nu als locatie: Heirstraat 26. 6129 PK Urmond.

 


logomestromkleurBrood- en Banketbakkerij Mestrom in Sittard en Geleen benaderde ons begin 2014. Ze hadden gehoord van ons mooie doel en wilden daar graag aan mee doen. Inmiddels kunnen we ervoor zorgen dat 50 gezinnen iedere week ruim voldoende brood, broodjes en zelfs af en toe een vlaai krijgen. Deze regionale bakker met zeer groot hart zorgt er mede voor dat we onze gezinnen iedere week een mooi pakket mee kunnen geven. We zijn dan ook de de fa. Mestrom en de dames van het filiaal aan de Markt in Geleen dankbaar voor hun hulp iedere week.


coop_knols2

COOP Knols in Schimmert benaderde ons begin 2016. Omdat zij van formule veranderden moesten er veel eigen merk producten uit de schappen verdwijnen. Zonde van al deze goede producten vonden ze bij COOP Knols, destijds nog C1000. Omdat ze overtuigd waren van ons goede doel worden we door hen nog iedere week ondersteund met zuivel, groenten en vlees.

 


Eussen

 

Bakkerij Eussen uit Oud-Geleen bezorgt ons elke week een groot aantal broden. Belangeloos om onze gezinnen te ondersteunen.

Deze bakkerij, in 1957 opgericht door de ouders van bakker Michel Eussen zorgt al jaren voor ambachtelijk gebakken brood en banket in Oud-Geleen en ver daarbuiten.

 


Jumbo-LHJumbo Penders op de Bloemenmarkt op de Lindheuvel in Geleen. Vorig jaar al maakten zij de grote stap om hun hele winkel van formule te veranderen en ook daar mochten we alle eigen merkproducten en nog heel veel meer halen uit de winkel die verbouwd moest gaan worden.

Ook dit jaar heeft Jumbo Penders een prachtige actie voor ons bedacht. In een naastgelegen pand openden ze “Een voordeel voor iedereen!”  Vanaf woensdag 5 oktober gaan ze alle producten die de houdbaarheidsdatum dreigen te overschrijden of producten met een deukje of een ander mankement maar wel nog geschikt zijn voor consumptie niet meer weggooien maar ongeacht de verkoopprijs verkopen voor 50 cent.
De helft van de opbrengst zullen ze schenken de Engele van Zitterd-Gelaen.


 

Maedjes van Zitterd mosse neet ongersjatte. En al helemaal niet deze Meiden van Sittard, een logo_meiden3initiatief van zelfstandige vrouwelijke ondernemers met een speciaalzaak in Sittard. De Meiden zijn trots op hun stad Sittard. En dat dragen ze met een warm hart uit. Twee jaar op rij nodigden de meiden van Sittard hun klanten uit om samen met hen levensmiddelen en kleding te verzamelen voor de Éngele van Zitterd-Gelaen. Veer zeen greutsj op uch!

 


 

Kasteelbuurt Limbricht: De mensen van Kasteelbuurt Limbricht organiseren al voor het derde jaar op rij een gigantische actie voor de Éngele van Zitterd-Gelaen. Gedurende een aantal weken in december stelt een van de bewoners van de Kasteelbuurt haar garage ter beschikking zodat de hele buurt levensmiddelen, kleding en huisraad kan verzamelen voor onze stichting. Elk jaar krijgen ze het voor elkaar om ons even stil te krijgen. We zijn enorm dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid bij onze stichting, zulke pareltjes kom je niet elke dag tegen…..

Ook december 2017 hebben ze ons weer verrast met auto’s vol geladen met levensmiddelen, kleding, kerstdecoratie en huisraad. Dankbaar met en trots op zulk een fijne samenwerking weer.


 

 

Roeters Assurantiën, specialist in financiële diensten uit Sittard zorgt in 2018 dat ons pand, inboedel en vrijwilligers verzekerd zijn. Hierdoor kunnen we ook bij schade onze aandacht schenken aan onze cliënten.

Roeters Assurantiën zal de kosten voor deze verzekeringen voor voor haar rekening nemen.

 

 

 


Eind 2014 werden de Éngele van Zitterd – Gelaen benadert door het Sittardse filiaal van Jan Linders. Personeel en bedrijfsleiding had ons voorgedjan_linders_supermarktenragen om in het jaar 2015 hun goede doel te worden. Het Jan Linders Fonds ondersteunt in 2015 59 lokale doelen.

Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdragen aan deze lokale doelen geleverd. Daarnaast zetten personeel en vrijwilligers van de Éngele van Zitterd – Gelaen zich in het filiaal van Sittard in om middels diverse acties geld te verzamelen. Houd onze Facebook pagina en de website van Jan Linders in de gaten voor aankomende acties.


 

Specsavers-logo

 

De Stichting Specsavers Steunt startte eind 2014 een actie. Als Goede Doel konden we ons aanmelden en vervolgens moesten we ervoor zorgen dat mensen die ons een warm hart toe dragen op ons gingen stemmen. En dat deden ze!!!

Met een overweldigende meerderheid mochten we begin januari bekend maken dat de Éngele van Zitterd – Gelaen het goede doel van SpecSavers Sittard zijn. Het filiaal ligt in het centrum van Sittard aan de Limbrichterstraat. Per verkocht montuur spaart het filiaal een bijdrage voor onze stichting. Daarnaast staat aan de kassa een spaarpotje voor de Éngele van Zitterd – Gelaen.


 

 

 

 


Fortuna on the road; nog een idee van supporter van Fortuna Sittard organiseerde in 2016 twee maal een actie voor de kinderen wiens ouders aanspraak maken op een pakket bij de Éngele van Zitterd-Gelaen of van de Voedselbank Zuid Limburg. Één maal werden we met heel veel gezinnen uitgenodigd in het stadion van Fortuna zelf, kregen de kinderen en hun ouders een rondleiding en mochten de kinderen samen met de spelers het voetbalveld op lopen voorafgaand aan de wedstrijd.

Na de zomervakantie werden nogmaals een 25 kinderen uitgenodigd om samen met een aantal Fortuna spelers een echte voetbalclinic te volgen.


Het Fortuna Supporters Collectief riep in december al haar fans op om op tijden de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Oss levensmiddelen mee te nemen. Bij de diverse ingangen van het stadion konden houdbare levensmiddelen ingeleverd worden.

De opbrengst was ronduit overweldigend! Meer dan 35 kratten vol met levensmiddelen mochten we in ontvangst nemen en zelfs de tegenpartij, FC Oss, had een aantal t-shirts bij zich voor onze mensen. Fantastisch om te zien dat de supporters van Fortuna Sittard zo met ons mee denken.


 

Wilt u een actie ondernemen ten bate van de Éngele van Zitterd – Gelaen en gebruikt daarbij, op welke manier dan ook, onze naam of ons logo dan willen wij dit op voorhand weten. Zonder onze toestemming gaan we niet akkoord met acties en zullen wij ons ervan distantiëren en zo nodig aangifte te doen bij de politie. Helaas zijn er ook mensen met minder goede bedoelingen en om onze stichting en donateurs te beschermen kunnen we niet anders dan deze voorzorg te nemen. Na overleg met de Éngele van Zitterd-Gelaen zullen we uw actie publiceren op onze Facebook pagina.

Voor een iedereen geldt, indien er iemand bij u aanklopt voor een donatie ten bate van de Éngele van Zitterd-Gelaen en u vertrouwt het niet, bel ons dan!!! Wij doen géén huis aan huis verkoop of collectes.

Locatie

Pastoor Jacobsstraat 16a
6133 AM Sittard

Telefoon: 06 – 19572732
E-mail: info@evzg.nl

ANBI Informatie

Bankrekeningnummer:
NL13 RABO 0187 6933 66

KVK inschrijving:
60912030

RSIN/Fiscaal nummer:

8541 16 576

Openingstijden

Maandag: 9.30u - 14.30u
Woensdag: 9.30 - 12.30u
Donderdag: 9.30 - 14.30u

Op deze dagen zijn vrijwilligers aanwezig.

Sjnuffelmert 2019

Elke maand organiseren we onze Sjnuffelmert. Op een aantal zaterdag zijn we geopend voor iedereen die op zoek is naar een koopje. Boeken, spulletjes en kleding worden voor kleine prijsjes aangeboden. Ook is het mogelijk om die dag spullen af te geven als u niet in de gelegenheid bent om door de week langs te komen.

zaterdag 12 januari
zaterdag 26 januari
zaterdag 9 februari
zaterdag 23 februari
zaterdag 9 maart
zaterdag 23 maart
zaterdag 13 april
zondag 28 april
zaterdag 11 mei
zaterdag 25 mei
zaterdag 8 juni
zaterdag 22 juni
zaterdag 14 september
zaterdag 28 september
zaterdag 12 oktober
zaterdag 26 oktober
zaterdag 9 november
zaterdag 23 november
zaterdag 7 december
zaterdag 14 december

Op deze zaterdagen zijn we geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur

U kunt gratis gebruik maken van de parkeerplaats Arcus aan de overkant.