Sponsor worden?

 Sponsors in alle soorten zijn we dankbaar. Mensen die ons wat extra groenten komen brengen, mensen die met een tas met boodschappen komen maar ook mensen die ons financieel willen ondersteunen. Het financieel ondersteunen kan zelfs voor u als particulier of bedrijf belasting technisch aantrekkelijk zijn aangezien wij een officiële ANBI gecertificeerde stichting zijn. Informeer voor informatie bij de Belastingdienst of bij uw boekhouder / belastingadviseur.
Onderstaande bedrijven steunen ons met regelmaat maar we vergeten nooit de vele mensen die dagelijks aan onze deur staan met kleine en grotere bijdragen. We zijn dankbaar voor iedere vorm van medewerking. Steunt u ons ook?!

 

logo-dejongGlashandel “Ad de Jong Glas” ondersteunen de Éngele van Zitterd – Gealen al vanaf dag 1. Ze hebben ervoor gezorgd dat we een locatie hadden waar we onze gasten konden ontvangen. Inmiddels hebben de Éngele van Zitterd-Gelaen hun eigen locatie en Ad de Jong glas heeft nu als locatie: Handelsweg 35, 6163AJ Geleen.


Klusbedrijf Philips stelt zijn bus elke week belangeloos ter beschikking voor het ophalen van levensmiddelen. Daarnaast zorgt klusbedrijf Philips dat technische klussen geklaard worden wanneer nodig.

logomestromkleurBrood- en Banketbakkerij Mestrom Geleen benaderde ons begin 2014. Ze hadden gehoord van ons mooie doel en wilden daar graag aan mee doen. Inmiddels kunnen we ervoor zorgen dat meer dan 50 gezinnen iedere week ruim voldoende brood, broodjes en zelfs af en toe een vlaai krijgen. Deze regionale bakker met zeer groot hart zorgt er mede voor dat we onze gezinnen iedere week een mooi pakket mee kunnen geven. We zijn dan ook de de fa. Mestrom en de dames van het filiaal aan de Markt in Geleen dankbaar voor hun hulp iedere week.


coop_knols2

COOP Knols in Schimmert benaderde ons begin 2016. Omdat zij van formule veranderden moesten er veel eigen merk producten uit de schappen verdwijnen. Zonde van al deze goede producten vonden ze bij COOP Knols, destijds nog C1000. Omdat ze overtuigd waren van ons goede doel worden we door hen nog iedere week ondersteund met zuivel, groenten en vlees.

 


Plus Winnubst en Plus Winnubst Welten; Begin 2018 werden we door Nicole Winnub benaderd. Sindsdien mogen wij twee maal per week verse levensmiddelen bij hen ophalen. Zuivel, groenten, fruit, vlees en vleeswaren en regelmatig ook andere levensmiddelen die uit het assortiment gaan of de uiterste verkoopdatum naderen maar nog altijd goed zijn voor consumptie. Ondernemers met het hart op de juiste plaats die op deze manier onze stichting helpen en verspilling tegen gaan.


 

 

Kasteelbuurt Limbricht: De mensen van Kasteelbuurt Limbricht organiseren al voor het derde jaar op rij een gigantische actie voor de Éngele van Zitterd-Gelaen. Gedurende een aantal weken in december stelt een van de bewoners van de Kasteelbuurt haar garage ter beschikking zodat de hele buurt levensmiddelen, kleding en huisraad kan verzamelen voor onze stichting. Elk jaar krijgen ze het voor elkaar om ons even stil te krijgen. We zijn enorm dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid bij onze stichting, zulke pareltjes kom je niet elke dag tegen…..

Ook december 2017 hebben ze ons weer verrast met auto’s vol geladen met levensmiddelen, kleding, kerstdecoratie en huisraad. Dankbaar met en trots op zulk een fijne samenwerking weer.


Roeters Assurantiën, specialist in financiële diensten uit Sittard zorgt in 2018 dat ons pand, inboedel en vrijwilligers verzekerd zijn. Hierdoor kunnen we ook bij schade onze aandacht schenken aan onze cliënten.

Roeters Assurantiën zal de kosten voor deze verzekeringen voor voor haar rekening nemen.

 

 


Vonja XL

Yvonne Jansen van VonjaXL zorgt met grote regelmaat dat ook onze dames met een grote maat goed gekleed kunnen gaan. Daarnaast organiseert zij elk jaar rond de kerstdagen een actie om haar klanten op te roepen tot een donatie in de vorm van kleding en levensmiddelen voor onze stichting.

Een dame van formaat in de grootste zin van het woord.


Jumbo Penders op de Bloemenmarkt op de Lindheuvel in Geleen. Vorig jaar al maakten zij de grote stap om hun hele winkel van formule te veranderen en ook daar mochten we alle eigen merkproducten en nog heel veel meer halen uit de winkel die verbouwd moest gaan worden.

Ook dit jaar heefJumbo-LHt Jumbo Penders een prachtige actie voor ons bedacht. In een naastgelegen pand openden ze “Een voordeel voor iedereen!”  Vanaf woensdag 5 oktober gaan ze alle producten die de houdbaarheidsdatum dreigen te overschrijden of producten met een deukje of een ander mankement maar wel nog geschikt zijn voor consumptie niet meer weggooien maar ongeacht de verkoopprijs verkopen voor 50 cent.
De helft van de opbrengst zullen ze schenken de Engele van Zitterd-Gelaen.


 

Maedjes van Zitterd mosse neet ongersjatte. En al helemaal niet deze Meiden van Sittard, een logo_meiden3initiatief van zelfstandige vrouwelijke ondernemers met een speciaalzaak in Sittard. De Meiden zijn trots op hun stad Sittard. En dat dragen ze met een warm hart uit. Twee jaar op rij nodigden de meiden van Sittard hun klanten uit om samen met hen levensmiddelen en kleding te verzamelen voor de Éngele van Zitterd-Gelaen. Veer zeen greutsj op uch!

 

 


 

Eind 2014 werden de Éngele van Zitterd – Gelaen benadert door het Sittardse filiaal van Jan Linders. Personeel en bedrijfsleiding had ons voorgedjan_linders_supermarktenragen om in het jaar 2015 hun goede doel te worden. Het Jan Linders Fonds ondersteunt in 2015 59 lokale doelen.

Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdragen aan deze lokale doelen geleverd. Daarnaast zetten personeel en vrijwilligers van de Éngele van Zitterd – Gelaen zich in het filiaal van Sittard in om middels diverse acties geld te verzamelen. Houd onze Facebook pagina en de website van Jan Linders in de gaten voor aankomende acties.


 

Specsavers-logo

 

De Stichting Specsavers Steunt startte eind 2014 een actie. Als Goede Doel konden we ons aanmelden en vervolgens moesten we ervoor zorgen dat mensen die ons een warm hart toe dragen op ons gingen stemmen. En dat deden ze!!!

Met een overweldigende meerderheid mochten we begin januari bekend maken dat de Éngele van Zitterd – Gelaen het goede doel van SpecSavers Sittard zijn. Het filiaal ligt in het centrum van Sittard aan de Limbrichterstraat. Per verkocht montuur spaart het filiaal een bijdrage voor onze stichting. Daarnaast staat aan de kassa een spaarpotje voor de Éngele van Zitterd – Gelaen.


 

 

 

 


Fortuna on the road; nog een idee van supporter van Fortuna Sittard organiseerde in 2016 twee maal een actie voor de kinderen wiens ouders aanspraak maken op een pakket bij de Éngele van Zitterd-Gelaen of van de Voedselbank Zuid Limburg. Één maal werden we met heel veel gezinnen uitgenodigd in het stadion van Fortuna zelf, kregen de kinderen en hun ouders een rondleiding en mochten de kinderen samen met de spelers het voetbalveld op lopen voorafgaand aan de wedstrijd.

Na de zomervakantie werden nogmaals een 25 kinderen uitgenodigd om samen met een aantal Fortuna spelers een echte voetbalclinic te volgen.


Het Fortuna Supporters Collectief riep in december al haar fans op om op tijden de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen FC Oss levensmiddelen mee te nemen. Bij de diverse ingangen van het stadion konden houdbare levensmiddelen ingeleverd worden.

De opbrengst was ronduit overweldigend! Meer dan 35 kratten vol met levensmiddelen mochten we in ontvangst nemen en zelfs de tegenpartij, FC Oss, had een aantal t-shirts bij zich voor onze mensen. Fantastisch om te zien dat de supporters van Fortuna Sittard zo met ons mee denken.


 

Wilt u een actie ondernemen ten bate van de Éngele van Zitterd – Gelaen en gebruikt daarbij, op welke manier dan ook, onze naam of ons logo dan willen wij dit op voorhand weten. Zonder onze toestemming gaan we niet akkoord met acties en zullen wij ons ervan distantiëren en zo nodig aangifte te doen bij de politie. Helaas zijn er ook mensen met minder goede bedoelingen en om onze stichting en donateurs te beschermen kunnen we niet anders dan deze voorzorg te nemen. Na overleg met de Éngele van Zitterd-Gelaen zullen we uw actie publiceren op onze Facebook pagina.

Voor een iedereen geldt, indien er iemand bij u aanklopt voor een donatie ten bate van de Éngele van Zitterd-Gelaen en u vertrouwt het niet, bel ons dan!!! Wij doen géén huis aan huis verkoop of collectes.

Locatie

Pastoor Jacobsstraat 16a
6133 AM Sittard

Telefoon: 06 – 19572732
b.g.g.: 06-38535520
E-mail: info@evzg.nl

Openingstijden

Voor het brengen van kleding en spullen:

Maandag van 9.00 tot 12.00u

Woensdag van 9.00 tot 12.00u

Donderdag geopend voor clienten

van 10.00 tot 12.00uur

Alleen voor cliënten:

Donderdag: 10.00 – 12.00 uur

Ivm de drukte ontvangen we op donderdag alleen cliënten met een Éngele Peske of nieuwe cliënten die op voorhand zijn aangemeld. Stuur hiervoor een e-mail naar info@evzg.nl

Sjnuffelmert 2023

14 en 28 januari

11 en 25 februari

11 en 25 maart

15 en 29 april

13 en 27 mei

10 en 24 juni

Juli en Augustus geen Sjnuffelmerten

16 en 30 september

14 en 28 oktober

11 en 25 november

9 en 16 december

ANBI Informatie

Bankrekeningnummer:
NL13 RABO 0187 6933 66

KVK inschrijving:
60912030

RSIN/Fiscaal nummer:

8541 16 576